Életmód

A nő, akinek boldogság és terápia a fotózás

keresztúri ildikó
keresztúri ildikó
Legutóbb stájerországi kirándulásán készített bámulatos felvételeket.

Keresztúri Ildikó fotóiból korábbi cikkeinkben mutattunk már néhányat, s akkor megírtuk, hogy a hölgy amatőr fotósként magyarországi kirándulásain, illetve külföldi túráin előszeretettel örökíti meg a természet és a világ csodáit.

Kapcsolódó
Ősszel is mesés arcát mutatja a Garda-tó
A pici városkák és a tó látványa balzsam a léleknek.

A Balassagyarmaton élő hobbifotós nem teljesítménykényszertől, sorozatgyártástól és csúcstechnikától vezérelve készíti gyönyörű felvételeit. Neki egészen másról szól a fényképezés.

keresztúri ildikó

Nálam nincs les, nincs álca, nincs állvány. A két kezem és a gépem van. Azt fotózom, amit a Jóisten elém ad. Illatokat, fényeket, hangulatokat, megnyugvást

– vallja Ildikó.

keresztúri ildikó

A kintlét és a várakozás öröme, a koncentráció kirántja a mindennapok monotonitásából, semmi másra nem gondol ilyenkor, csak a körülötte lévő világra.

Csak megyek-megyek, nagyon figyelek, pillanatok alatt kell reagálnom, ha meglátok valamit. Milyen vad, madár, növény keresztezi az utamat, vagy keresztezem én az útját. Ez a katartikus látásmódom és boldogságos terápiám. Én éppen úgy örülök az ezredik őznek,mint amennyire az elsőnek örültem

– fogalmaz a fotós.

keresztúri ildikó

Keresztúri Ildikó Facebookon közzétett felvételei rendre nagy népszerűségnek örvendenek.

keresztúri ildikó

Legutóbb stájerországi kirándulásán készített bámulatos felvételeket, mintegy illusztrálva, hogy a körülötte lévő világ hangulatot és megnyugvást jelent számára.

keresztúri ildikó
keresztúri ildikó
keresztúri ildikó
keresztúri ildikó
Kapcsolódó
Nyári szépségében tündököl Szlovénia kincse
A Bledi-tó évszaktól függetlenül Szlovénia egyik legnépszerűbb turistalátványossága.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik