Kertünk-Portánk

Rabul ejt az egész évben használható kerti kunyhó

A természet szerelmeseinél senki nem tudja jobban, milyen gyönyörű, mikor a fák levelei elszíneződnek ősszel, mikor hó fedi a tájat és mikor megjelennek az első zöld levelek a bokrokon. Minden évszaknak megvan a maga szépsége és ezt egy kerti kunyhóban élvezhetjük ki.

A szerkezet egy átlátszó, szabadtéri sátor, amely segítségével minden irányban megcsodálhatjuk környezetünket, függetlenül attól, hogy adott pillanatban esik, havazik vagy fúj a szél.

A feltaláló cég azért álmodta meg a száz százalékban időjárásálló anyagokból készült geodéziai kupolát, hogy az emberek kicsit több időt töltsenek a szabadban, legyen március, július vagy épp december. Őszintén szólva elég meggyőző.

Nyáron azért praktikus, mert ha nincs árnyékos rész a kertben, a kunyhóból nézhetjük, ahogy a grillezőn sistereg a hús, miközben a sörünket kortyolgatjuk a berendezett kunyhónkban.

Éjszakánként gyertyákkal megvilágítva legalább olyan hangulatos, romantikus, sőt, fennáll a függőség veszélye is, hogy minden nap a kertben aludjon az ember.

Ha pedig beüt a tél, jégkunyhóként is szuperál anélkül, hogy órák hosszát kellene a felállításával foglalkozni az extrém hidegben.

Tény, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha szeretnénk belőle egyet, mert 849 dollárba, átszámítva körülbelül 250 ezer forintba kerül, de ha belegondolunk, hogy mennyi előnye van, megtéríti az árát.

Bónusz kerti tippek:

(Design Milk)

Olvasói sztorik