Kertünk-Portánk

Eladnak egy csipetnyi Toszkánát Győr belvárosában

Új gazdára vár a minden igényt kielégítő porta.

A Kisalföld figyelt fel egy nem mindennapi hirdetésre a napokban: Győr szívében exkluzív kialakítású, nagy belmagasságú, toszkán stílusban kialakított panorámás, 120 négyzetméteres, nagy teraszos luxus belvárosi lakást kínálnak az érdeklődőknek.

Mint az ajánlatban írják: az ingatlant 2012-ben teljesen átépítették. A felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a szigetelésre, a padlófűtés behelyezésekor, illetve az álmennyezet készítésekor az extra hang és hőszigetelésre, így a fűtésköltség elenyésző.

A szobák toszkán hangulatát a kiváló minőségben teljes egészében beépített, fényekkel ellátott szekrények, polcok, fiókok adják meg. A 2 kisebb szoba hang-és hőszigetelt, elektromos távirányított redőnnyel ellátott.Nagy hangsúlyt fektettek a rengeteg tárolóra, melyek a padlótól a mennyezetig a lakás egyediségét növelik. A vevőnek gyakorlatilag saját bútorra nem lesz szüksége, mert az ülőgarnitúra és étkezőasztal kivételével minden szeglet beépített.

Az ajánlatban számos egyéb extrát is felsorolnak, s természetesen közlik az ingatlan “kikiáltási árát” is, mely – további képek kíséretében – IDE KATTINTVA található.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik