Otthon készült

Medvehagymás egybefasírt a nagyi receptje szerint

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2017. 03. 31. 18:05

Főételnek főtt burgonyával, hidegen szendvicsbe is remek.
Korábban a témában:

Itt van a medvehagyma szezonja, kár lenne ezt a csemegét kihagyni. A Ketkes segítségével ismerjük meg a nagyon egyszerű, de finom étel receptjét.

Hozzávalók

50 dkg darált sertéshús, 1 csokor medvehagyma, 1 tojás, 5-6 evőkanál zsemlemorzsa, 2-3 evőkanál olaj, só, bors.

Elkészítése

A húst egy tálba tesszük, a medvehagymát megmossuk és felaprítjuk, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a tojást, az olajat és fűszerezzük. A masszát jól összegyúrjuk. Őzgerincformát kikenünk olajjal és belekanalazzuk a masszát. 200 fokos sütőben 50-60 perc alatt megsütjük.

Kiemelt fotó: ketkes.com

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Tiszapüspöki, 2017. június 23.
Feketególya-fiókák (Ciconia nigra) Tiszapüspöki térségében 2017. június 23-án. A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársai és civil segítõik idén tizenhat fokozottan védett feketególya-fiókát gyûrûznek meg a Közép-tiszai Tájvédelmi Körzetben.
MTI Fotó: Bugány János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.