Életmód

Ilyen esküvőből egyelőre keveset rendeztek az országban

Emlékezetes és különleges házasságkötésre vágytak. Ez biztosan felejthetetlen lesz.

A koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás nem tiltja a hivatalos, anyakönyvvezető előtt történő házasságkötési ceremóniák megtartását. Szűk körben, a szabályokat betartva, az anyakönyvvezető és két tanú jelentlétében ebben a nehéz időszakban is lehetőség van a boldogító igen kimondására.

Noémi és Tamás már régen a nagy napra vártak, szerettek volna különleges házasságkötést. Április elsejére tűzték ki az esküvő napját – ami önmagában is egy “híres” nap -, de nyilván nem gondoltak arra, hogy a nagy családi ünneplésbe közbeszól a koronavírus-járvány. Így a boldogító igen kimondása duplán is emlékezetesre sikerült.

Sok meglepetéssel készültek, amiről sorra le kellett mondaniuk, de úgy döntöttek, ha törik, ha szakad, április elsején összeházasodnak.

A lényeg, a lényeg. Szeretteink, barátaink nem lehettek ma velünk, hogy együtt ünnepeljünk, de bízunk benne, ha túl leszünk ezen a nehéz időszakon, és mindent bepótolunk. Most mindenkit kérünk, hogy maradjon otthon

– írta egy Facebook-csoportban közzétett bejegyzésében Noémi, posztja pedig dübörgő sikert aratott a közösségi portálon.

Köszönjük, hogy inspiráltak minket, ezért úgy döntöttünk, hogy ezekkel a képekkel szeretnénk tudatni mindenkivel, hogy 2020. április elsején Tomi és én összeházasodtunk

– fogalmazott az újdonsült feleség.

Mi pedig jó egészséget, és sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak a közös élethez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik