Ha teljes méregtelenítést szeretnél, akkor kezdd az agyaggal

Próbáljuk ki a következő csodálatos szert a méregtelenítő kúra során, amely abban segít, hogy megszabaduljunk a toxinoktól. Valójában nemcsak a mérgező anyagokat távolíthatjuk el, hanem lúgosítja a testet és általános egyensúlyt teremt a szervezetben. Hogy mi ez a szuper szubsztancia? Az agyag.

Az agyag, akárcsak az ember, a Föld része. Hozzánk hasonlóan rokona a víz, a Nap és a levegő elemeinek. A tudósokat máig foglalkoztatják az agyag bámulatra méltó tulajdonságai, de még távolról sincs magyarázatuk számtalan csodálatos hatására. Néhányról azonban biztosan tudunk.

Földes koktél

Míg az antibiotikumok nemcsak a kórokozókat, hanem a hasznos baktériumokat is elpusztítják, az agyag csak az egészségre ártalmas mikrobákat és mérgeiket semmisíti meg. Oroszország északi területein, ahol a téli hidegben az emberek nagyon zsíros ételeket esznek, agyagos vizet isznak rá, amely megköti a zsírt és védi az ereiket.

Többféle agyag létezik

fehéragyag vagy más néven kaolin, a legtisztább agyagnak mondható. Amennyiben vas-oxid keveredik a kaolinhoz, akkor rózsaszín, vörös vagy barna agyagról beszélünk. Tulajdonságai megegyeznek a fehérével, annyi különbséggel, hogy a több vastartalom van bennük. Talán a legismertebb a zöldagyag. Magas fokú ioncserére képes, viszonylag zsíros, min. 40 százalékos szilícium tartalmának köszönhetően. Nemcsak méregtelenít, de a nehézfémeket is képes megkötni.

A test belsejében az agyag a következőkre képes

Agyagos víz előre elkészítve

Gyors módszer

Egy pohár hidegvízben keverjünk el egy teáskanál agyagot. Tehetünk hozzá egy kevés mézet, ha szeretjük (cukrot nem). Az agyagot egy csésze hideg borsmentateához is hozzáadhatjuk.

Javaslat: az első héten az előre elkészített vizet igyuk, és ne keverjük fel használat előtt.

Ne melegítsük meg az agyagos vizet, mert elveszíti a gyógyhatását. Kizárólag hidegen vagy szobahőmérsékleten fogyasszuk.

Fontos

Mielőtt agyagot fogyasztunk, mindig konzultálni kell a háziorvosunkkal. Noha általában teljesen ártalmatlan anyag, bizonyos betegségek esetén (például magas vérnyomás vagy székrekedés) csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Arra is vigyázzunk, hogy soha ne lélegezzük be a szemcséit.

Forrás: Alla Svirinskaya: Energia titkok