Virágzó vidékünk

Állatoknak rendeznek karácsonyt Pécsen és Debrecenben

Pécszoo/Facebook
Pécszoo/Facebook
A karácsonyfa náluk sem marad el.

Nem csak nekünk embereknek, az állatoknak is jár a karácsony. A pécsi és a debreceni állatkert évek óta meg is tartja a négylábúak ünnepét is. Ilyenkor a gondozók meglepetéssel készülnek – mindenféle csemegével, nekik való finomságokkal kedveskednek az állatoknak, sőt ajándékfalatokat rejtő dobozokkal is feldobják a napot. De természetesen nem marad el a karácsonyfa sem.

Idén sem maradhat el hosszú évekre visszatekintő és egyik legszebb hagyományunk, a december 27-én, 9 és 16 óra között megtartott Állatok Karácsonya, amelyen a nálunk élő 200 faj 900 egyede és az őket támogató lelkes állatkertbarátok egyaránt kitüntetett figyelmet kapnak

– írja Facebook oldalán a Zoo Debrecen.

Az állatkert az év utolsó rendezvényén díjmentes belépéssel hálálja meg valamennyi örökbefogadónak mindazt a támogatást, amellyel idén hozzájárultak lakóik jólétéhez és környezetük gazdagításához.
Egész napos látnivalót kínál mindenkinek az ünnepi elemekkel kiegészülő Állatok Akcióban program, de az állatgondozók is mesélnek munkájuk rejtelmeiről.

A programokon való részvétel állatkerti belépővel díjmentes. Részletes program ITT.

Pécsi Állatkert/Facebook

Mit szólnátok hozzá, ha Ti akaszthatnátok fel Nikoláj fájára a mandarint, az oroszlánoknak a finom husit, a csimpánzoknak a szaloncukrot? Gyertek és díszítsük fel közösen lakóink állati fenyőfáit, és szerezzünk Nekik is örömet karácsony közeledtével

– áll a Pécs Zoo felhívásában, akik december 17-én ünneplik az állatokkal a karácsonyt. A színes, részletes programról ITT lehet tájékozódni.

Kapcsolódó
Megérkezett a világszerte legjobban várt karácsonyi reklám
Tisztán emberi és családi értékek kerültek a középpontba.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik