Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben, írta a Nosalty.
Napjainkban könnyű dolgunk van, ha a táplálkozásról van szó: élelmiszerek sokasága között válogathatunk, ha az éhségünket szeretnénk csillapítani. A választék bősége megrészegít: a színes- ízes kavalkád szinte kelleti magát – csak a fantáziánk-, a pénztárcánk, és a tudatosságunk szab határt. Igen. A tudatosságunk. Mert, ha tudatos fogyasztók vagyunk, akkor megnézzük és megválogatjuk, hogy mi kerül az asztalunkra.



Mint arról beszámoltunk, káros is lehet sokak kedvenc élelmiszere a zab, valamint arról is hírt adtunk, hogy lesújtó eredmény született a magyarok élelmiszerpazarlásáról.

