Álomszép konyhák, melyekbe minden háziasszony beleszeret

A konyha a családi élet egyik központja, az otthon szíve.
Kapcsolódó cikkek

Rohanó világunkban egyre több háziasszony egyre gyakrabban nekilát főzni. Egyrészt azért, mert az egészséges táplálkozás egyre fontosabbá válik az életünkben, másrészt azért, mert a mai konyhák nemcsak szépek, hanem felszereltségük is a kezünk alá dolgozik.

A konyha az otthoni társas élet központja lett

A modern konyhákat ma már feltétlenül a társas élet központjaként tervezik, a zárt, különálló konyháknak végképp leáldozott. A konyha a családi élet egyik központja lett, tulajdonképpen az otthon szíve. Ma már jóval több a konyha, mint az élelmiszerek tárolására és feldolgozására szolgáló tér. Egyszerre lehet étkező, dolgozószoba, gyerekszoba, a szórakozás, a beszélgetés és a relaxálás színtere, azaz egy igazi multifunkcionális tér.

Ha a fotók láttán kedvet kapsz új konyha tervezéséhez, a saját szokásaidból és ízlésedből indulj ki. Légy igényes, törekedj az egyszerűségre, de közben ne mondj le a minőségről. Ne siess! Egy jól működő, átgondolt konyha megtervezéséhez, az anyagok kiválasztásához, minden apró részlet kitalálásához időre van szükség. Hagyj magadnak elég időt a tökéletes terv megalkotásához! Jó tervezgetést kívánunk!

Fotó: team.net
Fotó: syndky.by
Fotó: saniwaxgallery.com
Fotó: permies.com
Fotó: minimalisti.com
Fotó: houzz.com
Fotó: homecaprice.com
Fotó: freshome.com
Fotó: cucina-kitchens.co.uk
Fotó: countryliving.com

Címfotó: prentice.co.uk