Kertünk-Portánk

Kecskék fejésére keresnek házaspárt egy tanyára

A fizetés ezer euró, a szállást, valamint a főzéshez szükséges javakat ingyen biztosítják.

Az erdélyi sajtóban találtunk rá egy hirdetésre, mely Magyarországon kínál nem szokványos munkát. A Székelyhon hasábjain megjelent állásajánlatban kecskék ellátására várják a jelentkezőket.

Magyarországi tanyára kecskék etetésére és fejésére, valamint néhány háziállat ellátására 25-55 év közötti házaspárt – gyerek nélkül vagy maximum 1 gyerekkel – keresünk. Elvárások: tiszta, igényes, rendezett, állatot ismerő és szerető házaspár

– közli a hirdető.

Mint írják, a 2,5 hektáros körbekerített tanya Fejér megyében található, Tabajd község központjától 300 méterre, Budapesttől 35 km-re. A településen óvodai és általános iskolai ellátás biztosított. Szállás a tanyán belül egy új építésű, 45 m2 -es kis házikóban, teljesen összközműves, fürdőszobás, 1 hálószobás, nappali-konyhás bútorozott ingatlanban, ahol saját magukra főzhetnek, és ehhez a tanyán megtermelt javakat – tej, tojás, zöldség, mindenféle húsok – biztosítják.

Fotó: Pixabay

Fizetés: 1000 euró/hónap/család. Heti egy szabadnapot + 3 havonta 10 nap szabadságot biztosítanak. Fontos közlendőjük még, hogy a kecskék fejése modern gépesített technológiával zajlik.

Kiemelt kép: Pixabay

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik