Mozaik

Kihirdették 2024 legviccesebb háziállatos fotóit

A napokban jelentették be a Comedy Pet Photo Awards győzteseit, azaz az idei év legviccesebb, háziállatokról készült fotóit.

A szervezők tájékoztatása szerint 2024 nyertes felvételét Sarah Haskell készítette. A „Nem csak masckáknak!” című fotón egy kutya látható, ahogy éppen próbál átbújni egy macskaajtón egy ház bejáratánál.

Haskell elmondása szerint a kutyája a macskákat szerette volna utánozni, de viszonylag hamar rájött, hogy ez annyira nem egyszerű feladat a számára.

Az idén ötödik alkalommal meghirdetett versenyben arra kérik az állatbarátok, hogy nevetséges képeket küldjenek be kedvenceikről, amikkel nemcsak mosolyt tudnak csalni mások arcára, de az állatok jólétéhez is hozzájárulnak azzal, hogy cselekvésre ösztönöznek.

A zsűri több kategóriában is győztest hirdetett, illetve kiemelten ajánlott kategóriába is besorolt végül nem díjazott felvételeket, ezeket az alábbi galériában tudod megtekineni.

Galéria
Sarah Haskell
Kapcsolódó
Kihirdették 2023 legviccesebb természetfotóját, magyar kategóriagyőztes is van
Egy léggitározó kenguru érte a főnyereményt, Ambrus Tímea ürgéről készült sorozata pedig a portfólió kategóriában bizonyult a legjobbnak.
Olvasói sztorik