Olyan állatot rögzített a vadkamera az állatkertben, amiről még az ott dolgozók sem tudják, hogy mi az

Fel van adva a lecke.

Értetlenül állnak a bristoli állatkert gondozói egy éjjellátó kameracsapda felvételei előtt, amely egy olyan titokzatos állatot örökített meg, ami még nekik sem ismerős, írja a Bristol Live.

A park csapata akkor tette a felfedezést, amikor végignézték a vadkamerák által rögzített fotókat, amiket a medvék és a farkasok élőhelyén alakítottak ki. A bristoli állatkert ugyanis tulajdonképpen vadvédelmi parkként funkcionál, ahol az állatok jelentős része 7.5 hektáros területen mozoghat szabadon.

Az egyik képen egy furcsa teremtmény köszönt vissza rájuk. Az állatnak négy lába és látszólag szarvai és szárnyai vannak, bár utóbbi gyakorlatilag lehetetlen. A cikk szerint az elmúlt hetekben szokatlan mozgásokat is tapasztaltak nemcsak a gondozók, hanem az ott élő állatok is a területen, ami úgy tűnt, hogy zavarja őket.

Facebook / Bristol Zoo Project

Felvetődött, hogy egy muntyákszarvas lehet a képen, ez a faj ugyanis él az állatkertben. Az állatkert ugyanakkor a Facebookon mutatta meg, hogy mennyiben más ez az állat a kameracsapda által lőtt fotókon látható egyedhez képest. Szarva és szárnya biztos nincs. Íme:

Facebook / Bristol Zoo Project

A felfedezés egyébként kicsivel több mint egy héttel az állatkert halloweeni rendezvénye előtt jött. Rosie Sims, a létesítmény menedzsere viccesen meg is jegyezte, hogy Skóciának van Loch Ness-i szörnye, lehet, hogy ők is valami misztikusat találtak Bristolban.

És ha már humor, itt megtalálod az év legviccesebb természetfotója pályázat döntős fotóit.

Kapcsolódó
A szakértők is elcsodálkoztak: világrekordot fedeztek fel Cserebökényben
Sosem történt még hasonló sem itthon, sem külföldön.