Ehetjük reggel, délben, este vagy napközben bármikor. Megunhatatlanul finom és mindössze egy maroknyi összetevőre van szükség, ami valószínűleg már most is rendelkezésünkre áll.
Hozzávalók
– 2 db alma
– 4 db karamellcukorka
– 1 teáskanál fahéj
– 3 teáskanál cukor
– 2 teáskanál vaj
– 1 teáskanál liszt
Így készítjük
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra
2. Vágjuk le az alma felső negyedét
3. Egy karalábévájóval szedjük ki az alma közepét
4. Kis késsel szeljük körbe az almát ( a videón jól látható a hogyanja)
5. Tegyük az almát egy serpenyőbe, sütőtálba és helyezzük bele a 2-2 karamellt
6. Melegítsük fel a vajat a cukorral, majd keverjük hozzá a lisztet és a fahéjat
7. Tegyük a sütőbe és 170-180 fokon kb 25-30 perc alatt süssük készre. Ha még nem puhult meg az alma, további 5-10 percig tartsuk a sütőben.
8. Tálaljuk és a további élvezetért párosíthatjuk vanília fagylalttal.
Ínyenc perceket kívánunk!