Csábító krumplitorony, ami ráadásként ellenállhatatlanul finom

Ezt a burgonyachipset biztos, hogy sokszor kérni fogja a család. Újra és újra!

Hozzávalók

Elkészítése

Hámozzuk meg a burgonyát. Szeleteljük minél vékonyabb szeletekre!

A lereszelt parmezánt szórjuk a burgonyaszeletekre. Adjuk hozzá a sót, borsot, fokhagymát és kakukkfüvet (vagy rozmaringot). Olvasszuk fel a vaj felét, és öntsük rá a burgonyára. Jól keverjük össze a hozzávalókat.

Kenjük ki a muffinsütőt a maradék vajjal, majd ezután rakjuk egymásra a burgonyaszeleteket és a tetejét is szórjuk meg egy kis borssal és kakukkfűvel.

Süssük meg előmelegített sütőben 180 ° C-on, kb. egy óráig.

Miután kivettük a sütőből hagyjuk, hogy a tornyok hűljenek pár percig, majd óvatosan késsel emeljük ki a sütőből és tegyük ízlésesen tányérokra. Díszítsük kakukkfűvel vagy rozmaringgal.