Hozzávalók
- 3 érett banán 2 tojás
- ½ csésze sima görög joghurt
- ⅓ csésze méz
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 ½ csésze liszt
- 1 csésze áfonya
Készítés
1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra
2. Egy közepes tálban pépesítjük a banánt.
3. Keverjük hozzá a tojást , joghurtot , mézet , vanília-kivonatot , és a szódabikarbónát és végül a lisztet.
4. Óvatosan forgassuk a masszába az áfonyát.
5. Öntsük a tésztát egy olajozott kenyérsütő tepsibe.
6. Süssük körülbelül 50 percig , vagy amíg egy fogpiszkálót tésztamentesen nem tudjuk kihúzni belőle. A sütési idő változhat, ezért időnként ellenőrizzük a kenyet.
7. Hagyjuk hűlni 15 percig.
8. Jó étvágyat!
Címlapfotó: livelaugheat.com