Rajongásig szerethető és gyorsan elkészül a banános-áfonyás kenyér

Ha szeretnél egy őrülten finom és egészséges kenyeret készíteni, akkor ez legyen a választás. Garantáltan imádni fogja az egész család.
Kapcsolódó cikkek

Hozzávalók

Készítés

 1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra

2. Egy közepes tálban pépesítjük a banánt.

3. Keverjük hozzá a tojást , joghurtot , mézet , vanília-kivonatot , és a szódabikarbónát és végül a lisztet.

4. Óvatosan forgassuk a masszába az áfonyát.

5. Öntsük a tésztát egy olajozott kenyérsütő tepsibe.

6. Süssük körülbelül 50 percig , vagy amíg egy fogpiszkálót tésztamentesen nem tudjuk kihúzni belőle.  A sütési idő változhat, ezért időnként ellenőrizzük a kenyet.

7. Hagyjuk hűlni 15 percig.

8. Jó étvágyat!


Címlapfotó: livelaugheat.com