Grillezett fokhagymás krumpli
Az egyik személyes kedvencünk. Vágjuk hasábokra a burgonyát, majd öntsük nyakon olívaolajjal és ízesítsük fokhagymával és sóval. Grillezzük közepesen magas hőmérsékleten, amíg elszenesedik, majd ha kész, díszítsük petrezselyem zölddel.
Rácsos krumpli
Ez a sült és ropogós krumpli közötti tökéletes átmenet: a belseje megmarad krémesnek, míg a külseje teljesen átsül. Vágjunk vékony csíkokat a burgonyában ügyelve arra, hogy ne vágjuk el teljesen, ezzel biztosítva az íncsiklandozó megjelenést. Öntsük le olívaolajjal, majd mehet a grillrácsra közepes hőmérsékleten. Ha átsült, a tetejére egy kanál tejföl és őrölt pirospaprikát javaslunk.
Vajas krumpli
Ha kempingezés közben kiadós táplálékra van szükséged, akkor a steak mellé válasszuk a grillezett burgonyakockákat. Vágjuk a krumplit harapás méretű darabokra és helyezzük azokat egy fóliára. Fűszerezzünk ízlés szerint és a tetejére helyezzünk teavajat. Csavarjuk be szorosan a fóliát és süssük körülbelül 15 percig.
(Delish)