Ma kinyitott az ország egyik legnépszerűbb fürdője

A Zalakarosi Fürdő összes szolgáltatása két ütemben lesz elérhető.
Kapcsolódó cikkek

Május 7-én újra kitárta kapuit, és fokozatosan nyitja meg a részlegeit a Balaton régió legnagyobb gyerekbarát családi fürdője, a Zalakarosi Fürdő. Május 7-20. között kedvezményes napijeggyel látogathatják a fürdő első ütemében nyitó létesítményeket a vendégek.

Kapcsolódó
Bekerült Európa elitjébe a Zalakarosi Fürdő
Ötcsillagos minősítési tanúsítványt adott az európai fürdőszövetség, az EuropeSpa Med a Zalakarosi Fürdőnek.

A létesítmény fennállása, azaz közel hat évtizede alatt példa nélküli volt az elmúlt időszak, amelyet sikerült átvészelnünk. Nem teltek tétlenül ezek a hónapok sem, teljesen új lendülettel vágunk bele a nyári szezonba. Eldördül a várva várt startpisztoly, végre indulunk, nagy örömmel várjuk vissza a vendégeket, és alig várjuk már, hogy újra élet költözzön a városba

– közölte Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

zalakarosi fürdő

Hamarosan tehát benépesülnek az utcák, terek, és gyerekzsivalytól lesz hangos a fürdő.

Számunkra kiemelten fontos, hogy mindezt biztonságban tehessék meg a vendégeink, ezért létrehoztunk közösen a Zalakarosi Turisztikai Egyesülettel és szolgáltatókkal egy Covid magatartási kódexet, amely egységes protokollt fogalmaz meg a vírussal szembeni védekezés kapcsán. Biztonság, szabadság, játék, természet: ez Zalakaros, amit annyira szeretünk, és szeretnek a vendégeink, ami évtizedek óta az ország egyik kedvenc családbarát nyaralóhelye

– osztotta meg az örömteli hírt a fürdő vezérigazgatója.

A nyitás az alábbiak szerint történik.

1. ütem: május 7-20.

Május 7-20. között a kedvezményes napijeggyel használhatók a Gyógy-és Termálvilág kültéri és beltéri kupolás medencéi és a gyógykert is.

2. ütem: május 21-szeptember 20.

A fürdőlátogataás feltételei

Hivatkozva a “Kormány 194/2021. (IV.26) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokoztatára tekintettel a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosítására”, a Zalakarosi Fürdőbe kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni az alábbi feltételek mellett:

Kapcsolódó
60 férőhelyes gigaszaunával gazdagodott Zalakaros
A szaunakomplexum közel 200 ember befogadására alkalmas.