Virágzó vidékünk

Újra ingyen látogathatók a balatoni strandok

Pixabay
Pixabay
A szolgáltatások üzemelnek.

Bár most úgy tűnik, hirtelen a tél érkezik a nyár után, lesz még idén jó idő, amikor akár strandra is mennénk. Szeptember elejétől ismét ingyen látogathatjuk a balatoni fürdőhelyeket. A szolgáltatások, például a mosdók üzemelnek, az éttermek, büfék közül több továbbra is nyitva van – írja az Aqua.

Az alsóörsi strand szeptember másodikától vált ingyenessé, a mosdók nyitva vannak, az éttermek és büfék egy része szintén.

Csopakon is szeptember 2-a utántól mehetünk a strandra belépőjegy fizetése nélkül, itt is használhatók a mosdók és több étterem is nyitva tart.

Balatonakarattyán a Lido és a Bercsényi strand hétvégén fizetős, hétköznap viszont szabadon beléphetünk, a szolgáltatások itt is működnek.

Balatonszepezden a Szepezdfürdő, a Központi és a Virius nevű strandok már augusztus 27-től ingyenesek.

Balatonalmádiban szeptember 1-jéig kellett fizetni a Wesselényi, a káptalanfüredi és a budatavai strandon. A mosdók továbbra is nyitva vannak, étkezni is lehet.

Balatonudvariban a központi és a Fövenyesi strand augusztus 27-től, Zánkán szeptember 1-től várja a látogatókat belépőjegy nélkül.

Egész évben szabadstrandként üzemel Balatonakarattyán a Gumirádli, Tihanyban a Gödrösi és a Somosi, Balatonkenesén az Alsóréti, Örvényesen pedig a Platán strand.

Kapcsolódó
Öt balatoni strand Magyarország kincsei között
A „Magyarország kincsei” védjegy megszerzéséhez önkéntesen jelentkezhetnek a szolgáltatók.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik