Virágzó vidékünk

Terjedjen a jóság: fagy elől nyújt melegedőt az érdi Szieszta Café

Ahol a jó élet lakik..., Szieszta Café!

Sokan el sem tudjuk képzelni, hogy az extrém hideg elől való menekülés mennyi embernek okoz valós problémát. El sem tudjuk képzelni, hogy az extrém hideg túlélése sokaknál valós probléma. És tudjuk, hogy  vannak, akik ilyenkor is megpróbálnak segíteni a maguk módján. Karácsony előtt Harkányban fogtak össze éttermek a rászorulók megsegítéséért.

Most is a facebookon akadtunk rá egy üzenetre, ami újra visszaadhatja mindannyiunk hitét abban, hogy jó hely ez a világ. Van egy hely, ahol fontosnak érzik a rászorulók gyors segítségét.

Az érdi Szieszta Café a következő felhívást tette közzé:

Kedves Vendégeim!
“A rendkívüli hidegre való tekintettel a mai naptól csütörtökig, azaz január 7-től 12-ig a Szieszta Café (Érd, Bajcsy-Zs. út 104.) ajtaja nyitva áll a nem fogyasztási szándékkal érkezők előtt is.

Bárki betérhet 16 és 23 óra között, akinek az otthonában nincs kielégítő fűtési lehetősége, vagy úton van és szeretne átmelegedni, egy forró teával is megkínáljuk.

Elég, ha annyit mond: Csak átmelegedni jöttem! Kérlek osszátok meg, hogy eljusson azokhoz, akiknek szüksége lehet ilyen jellegű segítségre! Köszönöm!”

Tisztelt Szieszta Café! 

Mi köszönjük! És reméljük, hogy a jó példa most is ragadós lesz! Osszátok meg, hogy mások is csatlakozhassanak a nemes kezdeményezéshez!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik