Életmód

Vánkos & Eszcájg, avagy álomesküvő az ország közepén

Újhartyán könnyű megközelíthetőségének köszönhetően az ország szinte minden részéből érkeztek már ide ifjú házasok a násznéppel együtt.

Harminc éve családi vállalkozásként dolgoznak a vendéglátásban, s bár érdekeltségeik révén az ország távoli szegletében, így a magyar-osztrák határ közelében is letették névjegyüket, a 2020-as évek elején úgy döntöttek, hogy Újhartyánban élőként helyben alkotnak maradandót.

Újhartyán Pest vármegyében, a budapesti agglomerációban fekszik, szinte az ország közepén. Az M5-ös autópályának köszönhetően minden irányból könnyen megközelíthető a kisváros, a sztráda alig pár száz méterre halad el a település belterületének északkeleti szélétől.

Amikor a Szolnoki família az újhartyáni fejlesztések mellett döntött, csak reménykedett abban, ami mára valósággá vált. Történetükről Szolnokiné Hölle Magdival, a vállalkozás vezetőjével, motorjával beszélgettünk.

2021-ben nyitottuk meg az Art Deco stílusú, Tánti Házias Ízek Éttermet, ahol frissen sült finomságokkal, napi menükkel, házhoz szállítással, cateringgel, kisebb családi rendezvények és esküvők, baráti összejövetelek lebonyolításával állunk vendégeink rendelkezésére, olyan szeretettel, ahogy azt tánti, azaz egy igazi vidéki nagynéni tette

– mondta érdeklődésünkre Magdi asszony.

Képgalériánkban kukkantsunk be a Tántiba

Galéria

2022. januárjában bővült a vállalkozás, ekkor nyitották meg Újhartyán szívében a Vánkos & Eszcájg nevű hotelt és éttermet, ami rövid idő alatt népszerű és keresett rendezvényhelyszín, esküvők sokaságának helye lett. Mindez nem véletlen, hiszen a Vánkos & Eszcájg könnyen megközelíthető Budapest, de akár Kecskemét, vagy Szolnok irányából is. A szálloda 40 fő, az étterem 60 fő befogadására alkalmas, rendezvényeken 300 vendégnek tudnak helyet biztosítani.

Újhartyán könnyű megközelíthetőségének köszönhetően az ország szinte minden részéből érkezett már hozzánk násznép az ifjú házasokkal együtt. Örömmel mondhatom, hogy idén heti 2-3 esküvő a jellemző, de sok-sok céges rendezvénynek is helyet biztosítunk

– említette Szolnokiné Hölle Magdi.

Ott, ahol ilyen nagy az érdeklődés az esküvők iránt, bizony érdemes időben lefoglalni az időpontokat. Ami jó hír, hogy januártól decemberig bármelyik hónapban állnak a lakodalmak résztvevőinek rendelkezésére a Vánkos & Eszcájgban, hiszen nem csupán szabadtéri, hanem a gyönyörű épület belsejében is ideális helyszínt biztosítanak a meghitt hangulatú rendezvénynek. A Vánkos & Eszcájg díszterme Pest vármegye legnagyobb rendezvénytermei közé tartozik, korszerű, professzionális technikával, hangosítással, kivetítővel ellátva. Ha pedig nem rendezvényre megyünk, minden nap beülhetünk „spontán vendégként” is, vagy éppen megszállhatunk a hotelben.

Amikor érdeklődnek a leendő párok az esküvő iránt, igyekszünk minden olyan lehetőségről tájékoztatni őket, melyek a költségeket csökkenthetik. Mivel a szolgáltatókkal – ceremóniamester, zenei előadók – kapcsolatban állunk, átadjuk a listát, és mindenki dönthet, mi lenne számára az ideális

– mondta a vállalkozás vezetője.

Magdi asszonytól azt is megtudtuk, hogy jellemzően a magyaros ízek visznek mindent az esküvői étkezéseknél, az pedig nagy öröm számukra, amikor a boldog házasok hajnalban azt mondják, senkinek sem javasolnák, hogy másként csinálja, mert tökéltesre sikerült minden, szuper volt a hangulat, az étel és kiszolgálás is.

A pároktól azt a visszajelzést kapjuk, hogy kényelmesen hátra dőlhetnek, ugyanis a szolgáltatókkal együttműködve gördülékenyen zajlik a rendezvény lebonyolítása

– így a cégvezető.

Képgalériánkban a részletekbe is bepillanthatunk.

Galéria

Ottjártunkkor benéztünk a Vánkos & Eszcájg pincéjébe is. Itt is felszolgálnak ételt és italt, de ráhangolódásként vagy levezetésként kiváló időtöltést kínálnak az esküvőre érkező vendégeknek. Csocsó, darts, billiárd – valóságos játékterem – várja az ide betérőket.

Mivel nem csupán a pincében jártunk, hanem megkóstoltuk a Tánti és a Vánkos remek ízeit is, csak azt javasoljuk az Újhartyánban kalandozóknak, hogy mindkettőbe térjenek be, és sem a milliőben, sem gasztronómiai finomságokban nem csalódnak majd.

További részletes információk a www.tantihaziasizek és a www.vankoseseszcajg.hu weboldalon találhatók.

E-mail: info@vankoseseszcajg.hu – info@tantihaziasizek.hu

Szponzorált tartalom

A cikk a Vánkos & Eszcájg és a Tánti Házias Ízek Étterem támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik