Otthon készült

Ezeket a konyhai termékeket a legtöbb ember rossz helyen tárolja

getty images
getty images
Megmutatjuk, hol célszerű tárolni, hogy tovább felhasználhatóak legyenek.

Sokan hajlamosak vagyunk a fűszeres polcot precízen elrendezni a tűzhely közvetlen közelében, mondván, hogy így könnyen elérhetők főzés közben. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a hő és a pára, ami a főzés során keletkezik, károsan befolyásolhatja a fűszerek minőségét, írta a Bien.hu.

Az alábbi galériában megmutatjuk, hogy a különféle konyhai termékeket hol célszerű tárolni, hogy azok tovább felhasználhatóak legyenek. 

5 fotó

A közelmúltban megmutattuk azokat a helyeket, amik baktériumfészekké változtatja a konyhánkat, valamint azt is megosztottuk, hogy miket ne tegyünk a mosogatóba, így megelőzhetjük a dugulást.

Kapcsolódó
Ettől lesznek újra hófehérek a konyharuhák
Se mosószerre, se hipóra nincs szükséged.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik