Életmód

Nyári napforduló és telihold hozza a változást

Június 20-án a nyári napfordulóval kezdetét veszi a nyár a maga 93 és fél napos hosszával. Ez a nap az év leghosszabb nappala (15 óra 45 perc), mely az idén éppen telihold idejére esik.

Komoly lehetőséget hoz el ez a nap emberi, lelki-szellemi értelemben is számunkra, így érdemes különösen figyelni arra, mi történik bennünk, a belső világunkban.

Érezhetjük hogy egyfajta válaszúthoz érkeztünk már nem sokáig toporoghatunk egy helyben, lépnünk kell, mozdulnunk, befejeznünk, eltemetnünk , elengednünk dolgokat.

Amellett, hogy most töltekezünk fel igazán a Fény erejével, az emberi kapcsolatok, a különböző személyiségek és utak megértése, önmagunk megfelelő kinyilvánítása most fontos mindebben.
A Merkúr egészíti ki most egy teljes, nagy négyszöggé a Jupiter, a Neptunusz és a Szaturnusz aspektusait.

Ma 13:03-kor teljesedik ki a telihold is

– a Nap ekkor az égbolt tetején, a Zeniten áll a Vénusszal, a Hold pedig az ég mélyén.

W020090213622443119224

Ösztönerőink kézben tartása fontos, mélyről felszínre jövő minőségekkel találkozhatunk, legyünk tudatosak erre! Épp azért történik ez, hogy megtanuljunk bánni velük és a javunkra fordítani a bennünk dolgozó energiákat.

Ideje lehet utat választani, magasabb minőségű életvitelt, dolgokat felvállalni, igazi vágyakat követni és nem utolsó sorban: megkérdőjelezhetetlenül hinni!

A hit óriási erő, meglehet, hogy valami azért tud majd gyorsan, könnyen megvalósulni, mert nem kétkedünk már, hanem hiszünk benne, így a teremtő erők anyagba öntődnek, a kísértő félelmek pedig már nem tudnak megingatni.

Új évkör is kezdődik

Éjfél után 35 perccel a Nap a Rák jegyébe lép, megtörténik a nyári napforduló, ami most erőteljesen hozza a Hazatalálás idejének üzenetét! Ez elsősorban belső minőségként fontos, minden szinten és értelemben.

Írta: ZenTaiAnna

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik