Életmód

Felkészültél? Pozitív változásokat hoz a Szuperhold

2016 október 16-án újra itt a Szuperhold!

Szuperholdnak nevezi a köznyelv, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.  A kifejezést egy asztrológus találta ki 1979-ben, de a csillagászok nem használják, mert nincs csillagászati jelentősége a holdtölte és a földközelség egybeesésének.

A jelenség létrejöttéhez két feltételnek egyszerre kell teljesülnie:
1. Legyen telihold.
2. A Hold a keringési pályáján éppen a legközelebb legyen a Földhöz.

Évente változó, hogy hányszor fordul elő ez a jelenség.

A Szuperhold különleges energiája  univerzális rezgésemelkedést hoz, ez pedig pozitív változásokat indít el.  Ha hasznosítani tudjuk ezeket a rezgéseket, akkor elképesztő változásokat tudunk az életünkbe hozni.

Fotó:picabay
Fotó:picabay

Fedezzük fel azokat az előnyöket, amit most “Kos”  szuper telihold tartogat számunkra

Itt az ideje, hogy véget vessünk a mérgező kapcsolatainknak

Értékeljük újra az összes jelentős kapcsolatunkat, és bizonyosodjunk meg róla, hogy kikre érdemes a jövőben több időt és energiát szánni. Ha úgy érezzük, hogy bizonyos emberek akadályozzák életünket, esetleg folyamatos stresszt okoznak számunkra, akkor tartsuk őket távol magunktól, és töltsünk velük a lehető legkevesebb időt.

Hatékonyabbak lehetünk

Mivel a Hold a Kos jegyében tartózkodik, használjuk ki annak lendületes és határozott energiáit. Kiváló alkalom lesz most a tökéletes munka megszerzésére vagy a már meglévő munkánk új ötletekkel való felturbózására. Ha vannak olyan ötleteink, amiknek megvalósítására eddig nem volt elég energiánk vagy kitartásunk, akkor most alkalmunk lesz mindennek kiteljesítésére.

Új lehetőségeket kapunk

Az elkövetkező időben sok ember életében történnek majd jelentős változások. Figyeljünk oda a feltáruló lehetőségekre és higgyünk benne, hogy ami eddig elérhetetlennek tűnt, az most valósággá válhat.

Figyeljünk az egónkra

A Kos egyik jellemzője a beképzeltség, a túlzott önérzetesség. Ha nem figyelünk, akkor könnyen ezen energiák is megjelenhetnek mindennapjainkban. Fontos, hogy jól érezzük magunkat, hogy foglalkozzunk a saját életünkkel, de ne felejtkezzünk meg a körülöttünk élőkről. Forduljunk szeretettel a környezetünk felé és segítsünk azokon, akiknek szükségük van rá.

Engedjük el a régit, és engedjük el a félelmeket

A következő napokban próbáljuk meg ragaszkodás és félelem nélkül tenni a dolgainkat. Pihenjünk, lazítsunk és fordítsuk figyelmünket a jelenre. Ha a most jelenlévő energiákkal együtt tudunk rezonálni, akkor csodás dolgok történhetnek az életünkben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik