Életmód

20 családot lát el zöldséggel a fiatal gazda

A zömében kisgyermekes anyukák örülnek a lehetőségnek.

Sajátos vállalkozásba kezdett egy ceglédi fiatalember: Ugyerben vegyszermentes zöldségeket termel és szállít házhoz hetente kétszer húsz családnak – írta a Ceglédi Panoráma.

Korábban CNC gépkezelőként dolgozott, de az évek óta jól működő családi gazdaságot választotta a 22 éves Osgyáni Attila. 2016-ban befektetett egy fóliasátorba, bár szabadföldön is termelnek.

Nem hirdettem sehol, csak ismerősöknek szóltam, hogy lehet rendelni zöldséget, amit az elfoglalt és zömében kisgyermekes háziasszonyok örömére házhoz is szállítok – mondta a lapnak a fiatal gazda.

cukkinicim2

Interneten keresztül lehet rendelni, a szállítás szerdán és pénteken történik. Kezdeményezésének nagy sikere van, köszönhetően a minőségi árunak és a kedvező árnak. A házhozszállítás lehetősége szájról-szájra terjedt: egyre többen jelentkeztek, most húsz családnak szállít heti rendszerességgel.

Osgyáni Attila „szolgáltatása” nyereséges, s mint elmondta: azért is jó a házhozszállítás, mert biztosak a vevői, és nem kell délelőttönként a piacon állnia, arra várva, hogy elkel-e az áruja.

Fotó: Ceglédi Panoráma

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik