Életmód

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2017. 10. 16. 08:28

A kaland főhőse Willow, a macska volt.
Korábban a témában:

Rich East 2015-ben úgy döntött, hogy eladja a Tasmániában lévő házát és minden ingóságát, kilép a munkahelyéről, és megcsinálja élete nagy kalandját: körbeutazza Ausztráliát.

A legfontosabb személyes holmik és használati tárgyak mellett egy útitársat vitt magával: Willowt, a fekete macskát, aki végig hű társa volt a nagy kirándulás során.

2015 májusában indultak el Rich szülővárosából, Hobartból, hogy 658 napos utazást követően 2017 február végén Dél-Ausztráliába érjenek – teljesítve a fiatalember eredeti vágyát.

Több mint 50 ezer kilométert tettek meg mikrobuszukkal, mely alvóhelyként és konyhaként is szolgált. Útjuk során csodálatos helyeket láttak, barangoltak kavicsos utakon, hegyi ösvényeken, tengerparton és strandokon is.

Willow  kiváló útitársank bizonyult. A fekete macskára helyezett nyomkövető sosem hagyta volna eltűnni az állatot, de az egy pillanatra sem távolodott el messzire a gazditól. Rich nem magát helyezte a kaland középpontjába, hanem a cicát, akiről sok fotót posztolt az útját megörökítő portálon.

Mint írta, a macska adott neki sok-sok pillanatban erőt, hogy folytassa útját. Most, hogy befejeződött a kaland, a fiatalember újabb kihíváson töri a fejét, mert úgy érzi: olyan életérzés ragadta hatalmába, amit folytatni kell.

Fotók: wancatmeow.com

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hongkong, 2018. október 23.
A Hongkong-Csuhaj-Makaó híd, a világ leghosszabb tengeri hídja Hongkongban 2018. október 22-én, a megnyitása elõtti napon. A három várost a Gyöngy-folyó torkolatvidékén összekötõ híd teljes hossza 55 kilométer, ebbõl a fõhíd 23 kilométer, az alagút 6,7 kilométer, és két mesterséges sziget is része a létesítménynek.
MTI/AP/Kin Cheung
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.