Életmód

55 cica ellátására keresnek elhivatott állatbarátot egy gyönyörű görög szigeten

Mesés ház is várja a vállalkozó szellemű ideiglenes gazdit.

God’s Little People Cat Rescue néven alakított jótékonysági, macskamentő szervezetet egy dán házaspár a görögországi Syros szigetén, és most 6 hónapra állást kínálnak egy leendő …számára. Felhívásukat a Facebookon tették közzé.

Forrás: Google Maps

Joan Bowell és férje 2010-ben költöztek a festői görög szigetre, ahol sok sérült és kóbor macskát találtak. Nem sokkal később döntöttek úgy, segítenek az állatokon, ám évről évre egyre több cica került hozzájuk, így azok ellátását nem tudták volna önerőből vállalni. Ezért egy kreítív ötlettől vezérelve Joan Bowell az általa készített macskás témájú fényképeket és akvarelleket kezdett értékesíteni az Etsy portálon, és azóta is ennek bevételét használják az állatok tartására. Mostani felhívásukra a világsajtó is felfigyelt, sok lap címlapon hozta a sztorit.

Fotó: God’s Little People Cat Rescue

Joan Bowell más elfoglaltsága miatt 6 hónapra kénytelen elhagyni a szigetet és 55 – egyébként ivartalanított – macskáját, ezért távolléte idejére részmunkaidős állásajánlatot kínál – egészen csalogató feltételekkel.

Elhivatott, szenvedélyes macskaszerető embert keresek, aki ért a cicák nyelvén, szereti a társaságukat. 55 állatról van szó, akiknek a napi etetése mellett betegség esetén orvoshoz kell vinni az állatot, és közöttük is el kell tölteni annyi időt, hogy barátnak tekintsenek.

Fotó: God’s Little People Cat Rescue

A cicák eledelét és esetleges orvosi ellátását Joan Bowell fedezi, aki a napi 4 órásnak becsült munkáért extra szolgáltatást is kínál az Égei-tengerre néző mesés birtokán, mely egy eldugott természetvédelmi területen található, és télen csendes, de az üdülési szezonban a turisták által kedvelt hely.

Fotó: God’s Little People Cat Rescue

Ha vállalnád a munkát, a fizetés mellé ingyenes lakhatsz a modern, kényelmes és jól felszerelt házamban, ahol rezsit sem kell fizetned

– írja.

Az állásra bárki jelentkezhet, de Bowell tapasztalatai szerint leginkább 45 évesnél idősebb ember alkalmas erre a feladatra, ha valóban szereti a macskákat.

Fotó: God’s Little People Cat Rescue

Jelentkezni a Facebook-bejegyzésben közzétett e-mailen lehet, s azok megtekintése után skype-on keresik majd a kiválasztottat, aki októberben amolyan önkéntesként, 2-4 héten át ismerkedik a környezettel és november 1-jén lép majd hivatalosan munkába.

Kiemelt kép: God’s Little People Cat Rescue

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik