Életmód

Lélekemelő üzeneteket küldtek fiataloknak a szigethalmi idősotthon lakói

Bölcs, megfontolandó gondolatok Kati nénitől Pali bácsiig, Julika nénitől Jani bácsiig.

Közel húsz éve végzi áldozatos tevékenységét az idősellátás és a fogyatékossággal élők ellátásában a Szigethalom Egyesített Népjóléti Intézmény. Munkájukkal a kezdetek óta segítséget és támaszt nyújtanak a hozzájuk fordulóknak, ezáltal gondozási és ápolási tevékenységeikkel olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi, orvosi ellátást kínálnak, melyek mind az ezt igénylő idősek, mind a demenciával küzdők, valamint fogyatékossággal élők szociális, testi és szellemi állapotának, igényeinek megfelelnek.

Rappelő nyugdíjasok megható üzenete terjed a neten
Újszászon írtak egy dalt, hogy a társadalomnak megmutassák, kik is ők.

A szigethalmi otthonban dolgozók emberi jóságát és nagyságát egy minapi akciójuk is bizonyítja, melyet az intézmény Facebook oldalán tettek közzé:

Egy amerikai idősek otthonának mintájára, megkértük a nálunk élő időseket: üzenjenek valamit a fiataloknak! Nagyon szívesen belementek a játékba, mert szeretik a fiatalságot! Szeressük Őket mi is, mert nekik ez a legfontosabb! Büszkék vagyunk rájuk!

– írták a bejegyzésben.

Minden további szó helyett következzenek az idősekről készített felvételek – melyek közléséért köszönettel tartozunk az intézmény hozzájárulásának – a bölcs idézetekkel.

Sok szeretettel küldik az alábbi kis képes összefoglalót a Szigethalmi Idősek Otthonából!

Fotók: Szigethalom Egyesített Népjóléti Intézmény

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik