Életmód

AGROmashEXPO, ArárgépShow január 22-25. (x)

Várja Önt Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

Kedvezményes belépőjegy váltható a honlapon:

www.agromashexpo.hu

Fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 300 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. A hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég itt mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.

DÍJNYERTES TERMÉKEK

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció Kategóriában:

  • BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

  • Axiál Kft.Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában

  • KITE Zrt. – John Deere 8R sorozatú traktorok

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

Izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját a nyitónapon.

Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.

január 24-én pénteken debütál a Magro.hu által szervezett kerekasztal beszélgetés. A 2019-es sikeren fellelkesülve újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

www.agromashexpo.hu

Kiemelt partner:

 

Online médiapartner:

Advertisement

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik