Életmód

Megszületett az idei kétszázadik baba Orosházán

A kis Zórát 4 éves nővére, Liliána már nagyon várta haza a mezőkovácsházi családi házba.

Berka Zóra június 22-én 10 óra 50 perckor hangos sírással jelezte a világnak, hogy megérkezett, olvasható az Orosházi Kórház Facebook oldalán. A csöppség 3400 grammal és 50 centiméterrel, császármetszéssel jött a világra.

Megszületett az idei ötszázadik baba Mohácson
Közben az újszülöttek ellátásához adta át adományait egy család.

Az édesapa a műtő előtt izgulta végig a nagy eseményt. A kis Zórát 4 éves nővére, Liliána már nagyon várta haza a mezőkovácsházi családi házba, hiszen az előírások miatt nem látogathatta meg anyukáját és kishúgát.

A szülészeti-nőgyógyászati osztály nevében dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos és Hevesi Ágnes főnővér egy csokor virággal köszöntötte az idén az Orosházi Kórházban született 200. babát és édesanyját.

Az osztály dolgozói által létrehozott Szent Szilvia Alapítvány és a Könd utcán található Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg a családot, amiből hasznos kellékeket vásárolhatnak a kicsinek

– írták.

A kórház összes dolgozójával együtt szerkesztőségünk sok átaludt éjszakát, jó egészséget és sok boldogságot kíván a babának és családjának.

Kiemelt kép: Facebppk/Melega Krisztián/Orosházi Kórház

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik