Életmód

Egyre több kitűnő magyar termék az ALDI-ban (x)

Az ALDI az elmúlt közel másfél évtized óta folyamatosan azon dolgozik, hogy a magyar fogyasztók számára magas minőségű, kitűnő ár-érték arányú termékeket kínáljon, lehetőség szerint magyar forrásból, hazai alapanyagokból.

Az áruházlánc törekvései teljes mértékben összhangban vannak a vásárlói elvárásokkal, hiszen egyre többen keresik a kiváló hazai alapanyagokat, amelyek elengedhetetlenek a magyar gasztronómia megannyi fogásához.

Az ALDI – következetes stratégiájának részeként – a szezonális zöldségek és gyümölcsök zömét hazai forrásból szerzi be.

2021 októberére az áruházlánc megvalósította, hogy az állandó kínálatában folyamatosan kapható friss húsok csak magyar beszállítóktól érkezzenek, azaz 100%-ban magyar tartású, vágású és feldolgozású friss szárnyas-, sertés- és marhahús kerül az üzletek hűtőpultjaiba.

Mostanra az alapvető tejtermékek mindegyike is hazai, hiszen kizárólag magyar tej feldolgozásával, hazai beszállítóktól érkezik több mint félszáz termék. Így valamennyi konvencionális tej, trappista sajt, tejföl, kefir, natúr joghurt, rögös túró, túró rudi magyar tejből, hazai feldolgozóktól kerül az ALDI polcaira.

A magyar termékek folyamatos térnyerése azonban nem ér itt véget; az áruházlánc választékában idén év elejétől már minden típusú és kiszerelésű tojás is magyar forrásból származik.

Az ALDI megbízható partnere a hazai agrár- és élelmiszer-gazdaság szereplőinek, hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez, bővítéséhez, és – a rövidebb szállítási távolságok, láncok miatt – a környezet védelméhez is.

Olvasói sztorik