Életmód

Titokzatos vattafelhőbe burkolózott a Balaton

Varnai Judit
Varnai Judit
Bár Judit giccsesnek találta, mégis megörökítette a nem mindennapi látványt.

Látványos balatoni fényjelenségről közölt fotókat a MetFigyelő. Várnai Judit hangulatos felvételei a tóparton készültek, éteri felhőalakzatokról tudósítanak.

A hobbifotós Pest közelében és az év nagy részében a Körösök vidékén él, gyakran örökít meg számára felejthetetlen élményeket. Judit úgy véli, minden napnak van néhány varázslatos, különös fénnyel teli perce, amely fotózásra csábítja.

Kerékpározás és országjárásunk során, eldugott helyeken a természetfotózás, vízpart, naplemente, növények, állatok, jófej, ragaszkodó macskáim egyaránt a kedvenc témáim. A színeket, fényeket próbálgatom kavicsokon, vásznon újra előhívni ecsettel. A különleges felhős fotókat a Zalacsányi utazásunk alatt készítettem

– mesélte Várnai Judit a Sokszínű Vidéknek.

A fotós a keszthelyi Festetics-kastély kertjéből figyelt fel a sejtelmes felhőkre, majd lement a Balatonpartra, ahol igazán fantasztikus látvány fogadta.

Mintha egy műterembe léptem volna, csodás díszletekkel. Érdekes, sötéten csillogó fények, szárnyszerű, furcsán csíkozott alacsonyan elhelyezkedő felhők. Madarak, légies hattyúk a vízen. Szó ami szó, ekkora “giccs” volt, de tényleg, számomra mégis hihetetlenül szép. Nagyjából fél óráig gyönyörködhettünk a látványban.

Az éles szemű hobbifotós azt is elárulta, hogy rengeteg természetfotót készít, és gyakran belecsöppen útjai során különleges csodákba. Maga és mások örömére ezeket a hölgy azonnal megörökíti az örökkévalóságnak.

Kapcsolódó
Bámulatos látvány hőlégballonból a felhőkben úszó Medvesalja
Hőlégballonból fotózva még inkább lenyűgöző a táj.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik