Életmód

Északkelet-magyarországi szálloda lett az Év Hotele

Facebook / Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa
Facebook / Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa

Véget ért Az Év Hotele Közönségszavazás 5. évadának döntője, melyben 28 vidéki szálláshely versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők januárban két hétig voksolhattak a Top 10-be jutott helyekre.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült egyetlen televíziós hotelversenyben 28 szálláshely indult el az ország 5 kiemelkedően fontos turisztikai térségéből 2022-ben, amelyre 6 hónap alatt több mint 137 ezer voks érkezett.

A tovább jutó 10, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2023. januárjában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

Az Év Hotele közönségszavazás nyertese a nézők szavazatai alapján ismét egy északkelet-magyarországi szálloda lett, ezúttal a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior, amely a döntőben a szavazatok 18%-át szerezte meg.

Facebook / Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa

A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda igazgatója, Bágyi Péter vette át az RTL-en sugárzott díjátadó műsorban.

Az ezüstérmet szavazatok 16%-át megszerző visegrádi Royal Club Hotel****superior kapta. A bronzérmet pedig a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel*** szerezte meg a szavazatok 15%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is: az Év Hotele közönségszavazás 2023-ban is megrendezik. A verseny 6. évadában rengeteg új szálláshely lesz majd látható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik