Életmód

Újra nyit Budapest kedvelt termelői piaca

A rövid nyári szünet után újra nyit Budapest egyik leghangulatosabb termelői és kézműves piaca a belváros szívében.

A rövid nyári szünet után újra nyit Budapest egyik leghangulatosabb termelői és kézműves piaca a belváros szívében.

Józsefvárosban, Budapest egyik legfiatalabb termelői piacán szombatonként már megszokhattuk a nagy nyüzsgést, így már sokan várják a nyári szünet utáni újranyitást.

Szeptember 2-től újra nyit a Grund Piac

A gyerekeket játszótér, a felnőtteket hazai termelők és kézművesek várják. Mindezek mellett a Grund hamisítatlan hangulata és a pultban kapható finom italok teszik teljessé a szombat délelőttöket sok újdonsággal fűszerezve. A piac a megszokott grundos hangulatban várja a hétvégi ebédhez bevásárlókat, a hazai termékeket keresőket. Házi sajtok, fűszeres húsok, friss zöldségek, zamatos gyümölcsök várják a nem annyira korán kelőket.

Grund Piac/facebook

A minőségi élelmiszerek és kézműves termékek mellett újdonság  lesz a DJ a zöldségespult mögött. A Grund meglepetés lemezlovasa a zöldségpult melletti DJ pultból keveri a zenét a vásárláshoz.

Szobanövényeket is cserélhetünk

A szervezők megunt, megnőtt, vagy éppen nem növő szobanövényeket is várnak a helyszínen. Újdonság, hogy a friss áruk mellett a Grund Bár is kitelepül, így már a piacon is jóllakhatunk a reggeli és ebéd közötti időben.

Kapcsolódó
Napok kérdése és megérkezik a boltokba a magyar szőlő
A magyar szőlőfajták közül a Csabagyöngye, a Szőlőskertek királynője muskotály és a Saszlák jelennek meg először.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik