Életmód

Van másfél órád, hogy kuttyogatva fogjál harcsát – Új horgászos videósorozat indul az ország két legjobb fej horgászával, Vogel Marcival és Pap Danival

24.hu
24.hu
Nemcsak az ország legkülönfélébb horgászhelyszíneit jártuk körbe, de különböző horgász technikákat is kipróbáltunk. Pap Dani kiskora óta pontyhorgász, míg Marci a ragadozóhalakra pecázik. Lesz itt minden: dupla kapás, kisharcsa, meg nagyharcsa, egy majdnem összetört autó. Egy olyan pecás sorozat lesz, amit az autószeretők is élvezni fognak, a horgászok meg mindenképp.

Szponzorált tartalom

Multifunkciós munkaeszköz az igazi profiknak és tökéletes társ a szabadidő aktív eltöltésében – Az akár 1,19 tonna hasznos teherbírásnak, a 3,5 tonna vontatható tömegnek és a korábbinál is átgondoltabb kialakítású platónak köszönhetően az új Amarok szinte minden elképzelhető feladatot gond nélkül ellát. Új hajtás-, asszisztens- és kezelési rendszereivel, a pickupok jellegzetesen robusztus konstrukciójával, valamint sokrétűen variálható és kihasználható rakterével (pl. Cargobox) az Amarok karizmatikus formavilágú második generációja a legkorszerűbb multifunkciós társ a mindennapokban!

 

A videó a Volkswagen Haszonjárművek támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik