Életmód

Hihetetlen barátságot kötött a varjúval egy kisfiú

Laerke Luna
Laerke Luna
Ahogy Micimackó mondaná: Néha a legkisebb dolgok foglalják el a legnagyobb helyet a szívünkben.

A természet időnként szokatlan barátságokkal ajándékoz, de vitathatatlanul kevés olyan akad, mint Russell, a varjú és a 2 éves, Otto barátsága. Bár Russell vadmadár, gyakran meglátogatja Ottót és családját. Amikor a kisfiú otthon van, türelmesen ül az ablak mellett, várja, hogy beengedjék.

Szívek millióit érintette meg, amikor Lærke Luna közösségi médiáján megosztotta fia és a madár közötti igazán különleges köteléket. Mindannyian hallottunk már történeteket arról, hogy a gyerekek egy életre barátokká válnak egy házi kedvencükkel, de biztosan senki sem hallott arról, hogy ez a kisállat egy varjú!

Amikor Laerkék megmentették a beteg varjút, ők sem gondoltak arra, ez a madár lesz gyermekük legjobb barátja. Miután nem találtak segítőt a madár rehabilitációjához, így ők gyógyították, és idővel a madár, akit Russellnek neveztek el, felépült. És bár el tudott volna repülni, mégis úgy döntött, hogy soha nem szárnyal túl messzire az otthonától.

Laerke Luna

Azóta Russell folyamatos része a kis Otto növekedésének. Olyan közel kerültek egymáshoz, hogy amikor kisfiú kimegy játszani, jó eséllyel ott lesz a varjú barátja is, hogy csatlakozzon a játékához. Eközben az édesanya mindig a közelben van, hogy felügyelje az interakcióikat, és gondoskodik arról, hogy a gyermeke biztonságban maradjon. Nem véletlen, hogy az emberek szerte a világon beleszerettek ebbe a váratlan barátságba!

Laerke Luna

Russell és Otto barátsága nem korlátozódik a kinti tartózkodásra. Amikor a varjú meglátja Ottót az ablak közelében, a varjú gyakran felpattan a párkányra, és sokszor már a lakásban is együtt töltik az időt.

Russell ma már a családunk nagy része. Minden nap itt van… Lehetővé teszi, hogy a természettel olyan módon kommunikáljunk, amire a legtöbb ember nem képes – mi vagyunk a falka.

– mondja az édesanya.

Nem mindenki vágyik arra, hogy ilyen szoros kapcsolatot ápoljon egy vadmadárral , de most Laerke családja el sem tudja képzelni az életet tollas barátja nélkül!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lærke Luna (@laerke_luna) által megosztott bejegyzés

Bár Russel is élvezi a család társaságát, de többnyire kiemelt figyelmet csak Ottó kap.  Luna megörökítette, amint követi a kisgyermeket sétákon és triciklizéseken, a kisfiú legnagyobb örömére, aki mosolyog, amikor megfordul, és meglátja barátját. Úgy tűnik, hogy a barátságos varjú is szívesen nézi Ottót játékteherautóival, akár a házban, akár azon kívül.

És igen, már Micimackó is megfogalmazta: „néha a legkisebb dolgok foglalják el a legnagyobb helyet a szívünkben”.

Kapcsolódó
6 módszer, hogyan szerettethetjük meg a gyerekekkel a természetet
Mindig akad felfedezni való, mindegy, hogy az erdő mélyén, a vízparton, egy parkban vagy csak a saját kertjükben járnak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik