Idén tavasszal ismét lesz Országos Étterem Hét – írta a We love Budapest.
Március 13. és 30. között menüárakon kóstolhatnak különleges ízeket mindazok, akik előzetesen asztalt foglalnak az Országos Étterem Héten részt vevő több mint 200 minőségi étterem valamelyikébe.
Az Országos Étterem Hét keretében, 18 napon át kóstolhatunk minőségi menüsorokat Magyarország legjobb éttermeiben. A résztvevők között 14 Michelin-ajánlással rendelkező vendéglátóhely is van, valamint számos olyan, amelyik neves gasztro kiadványok alapján a 100 legjobb magyarországi étterem közé tartozik.
Néhány hely szintén kedvező, kiegészítő felár ellenében szélesebb választékot is nyújt azoknak, akik még jobban ki szeretnék aknázni ezt a lehetőséget.
A Michelin-ajánlással rendelkező éttermek közül részt vesz például A Konyhám Stúdió 365 (Fonyód), a Costes Downtown, Cut & Barrel Salumeria – Vineria, a Felix Kitchen & Bar, a Hoppá Bistro, Kistücsök Étterem – Food & Room**** (Balatonszemes), a Macok Bisztró (Eger), a MÁK étterem, a MoszkvaTéЯ bisztró, a Spago by Wolfgang Puck, a Szaletly Vendéglő és Kert, az UMO Restaurant és a ZIP′s gastro & bar (Miskolc) is.
Az előzetes asztalfoglalásra ITT van lehetőség.
Az Országos Étterem Hét keretében évről évre ízelítőt kaphatunk a legmagasabb színvonalú gasztronómiából. Az éttermek a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, fix áron. 2024-ben rekordszámú étterem vett részt a rendezvényen, összesen 177 helyen várták kedvező árakkal a vendégeket.