Kertünk-Portánk

Elképesztő ötletek talicskára hangszerelve

Grillezésre, faldísznek és hűtőkocsinak is kiváló a kerti eszköz.

Az újrahasznosítás korát éljük. Mindenbe próbálunk belelátni valami mást, hogy új életet adhassunk használaton kívüli tárgyainknak. A talicska éppen ilyen. A kerti dekorációtól a művészeti alkotásokon át, egészen a grillező helyig sok mindenre felhasználhatjuk.

Merítsünk ötleteket a következő képekből!

Talicskák a falon

Egy szerszámgépkölcsönző homlokzatát díszíti a remekmű. Ha van pár használaton kívüli talicska a raktáron, a legrosszabb üzletből is menőt varázsolhatunk.

talicskafal

Forma 1- es talicska

Ha van tapasztalatunk műszaki területen és a barkácsolásban, gyermek is van a családban, akkor mindenképp szórakoztató jármű lesz a Forma 1- es talicska! Mókára fel!

talicskaforma1

Segítség a kertnek

Jó kezdet azoknak, akik szeretnének jól és egyszerűen újrahasznosítani. Az a legjobb az egészben, ha a talicska tele van növényekkel és esetleg átfestjük.  Így biztosan szívesen leülünk mellé beszélgetni. Ha egy kis asztalt és székeket is helyezünk mellé, remek reggeli kávézóhelyünk lesz.

talicskakert

Grillezés talicskában

Igen, ez egy jó újrahasznosítás, igen, remekül néz ki és igen, elég vicces is. Ráadásul könnyen mozgatható, tehát oda tesszük éppen ahova kedvünk tartja.

talicskagrill

Talicskás hűtőkocsi

Kreatív embereknek hihetetlen dolgok is megfordulnak a fejükben. Egyesek azt mondják, hogy a talicskás hűtőkocsi hibás, olcsó ötlet, mások pedig imádják! Tény, hogy mókásnak tűnik, de praktikus.

talicskahuto

Csipkés talicska

Cal Lane igazi gyönyörűségeket varázsol különböző fém és acéltárgyakból. Nem véletlen, hogy világszerte elismert.  Ki tud elképzelni egy ilyen csipkés csodát talicskából?

talicskacsipke

 

További inspirációk

40b8566a30732a8a89c659e469af744d

d07d2eedebaa03cf3620c51869cca625

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik