Kertünk-Portánk

Nagydíjas lett a magyar fejlesztésű, fényáteresztő fa

Bámulatosan szép és különleges az új technológiával készült a Jagorta elnevezésű, belső megvilágítású, többrétegű fapanel, amely az INDEX Nemzetközi Design kiállításon, Dubaiban nagydíjas lett.

Sokévnyi kemény munka és az ezáltal megszerzett tudás segített az Éltechnika csapatának, hogy létrehozzon több faiparral, és belsőépítészettel kapcsolatos fejlesztést. Ezek közül ma már néhány nemzetközi elismerésnek is örvend.

A  Jagorta és Wood Vision termékek és a hozzájuk tartozó technológia ipari oltalommal rendelkezik. 2015-ben Dubaiban, az Index belsőépítészeti és egyedi bútor nemzetközi kiállítás történetében magyar cégként elsőként nagydíjat nyert, ezzel is erősítve a cég hírnevét és küldetését, mely a fejlesztésen, pontosságon, minőségen alapszik. Technológia egy többrétegű rendszerben lehetővé teszi, hogy a fa fény segítségével megmutathassa természetes szépségét.

Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika

A cég nagyon vékony fával dolgozik, hiszen egyéb esetben nem tudná átereszteni a fényt. Mind e mellett megtalálták azt a módot is, hogy a faanyagot bútorok, lakberendezési termékek használatához tartóssá és ellenállóvá tegyék.

Bonsai-03_small
Fotó: Flyvision

Különböző marási vagy gravírozási technikákkal motívumokat jelenítenek meg szekrénybe, asztallapba, lámpába, de kaspókba is, nem beszélve arról, hogy mindezek hangulatvilágítással ellátott burkolatként is felhasználhatók.   A számtalan fafurnér, felületkezelés s valamint az, hogy többféle módon motívummal díszíthető a termék, kimeríthetetlen lehetőséget biztosít a tervezés során.

Fejlesztésük által létrehozott termékeket lakberendezők, építészek, belsőépítészek, bútorgyártók is örömmel alkalmazzák munkájuk során.

Marilyn-Monroe-ZoliOffice-ON_1 (1)
Fotó: Flyvision
living_room-I-01-on
Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika
Fotó: Flyvision
Fotó: Flyvision
Fotó: Éltechnika
Fotó: Éltechnika

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik