Kertünk-Portánk

Így csináljunk raklapból fészert

Egyszerűbb, mint gondolnánk. Újrahasznosítás felsőfokon!

Akinek kertje van, tudja, hogy egy tárolóra milyen nagy szükség van. Mielőtt az üzletek kínálatát nézegetnénk ez ügyben, tegyük fel a kérdést: mi lenne, ha mi készítenénk ilyet?

Fészert csinálni kemény munkának tűnhet, de ha jól megnézzük a következő képsorokat, látjuk, hogy nem lehetetlen. Ha van elég szerszámunk, időnk és szeretünk barkácsolni, akár egy ember is felépíteni ezt a raklap fészert. A tároló mindig jól jön egy kertben, ráadásul a környezettel is jót teszünk, nem beszélve arról, hogy minden egyes újrahasznosított projekt több szempontból is fejleszti készségeinket.

Ne dobjuk el tehát a raklapokat! Tegyük félre és gondoljuk újra, mit kezdhetnénk azokkal. Ha éppen a fotókon látható tároló elkészítéséhez van kedvünk, akkor kezdhetjük is!

Az utasításokat is követhetjük, de a fényképek is sok segítséget nyújtanak a munkálatokhoz. Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, terjesszük tapasztalatainkat és ismereteinket, hogy más is hasznosíthassa az egyszerű praktikát. Jó munkát kívánunk!

Fotók: oklahomahistory.net

feszer2

feszer3

feszer4

feszer5

 

feszer6

feszer7

feszer8

feszer9

feszer10

 

feszer11

feszer12

feszer12+

 

feszer14

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik