Kertünk-Portánk

Szavazatok alapján cigándi olvasónké lett a legszebb tavaszi virágoskert

Szívből gratulálunk minden résztvevőnek.

Az áprilisban indított “Legszebb tavaszi virágoskert” játékunk lezárult. Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt, az olvasóinknak a biztatást és a szavazást. Csodás kertekről küldtetek fotókat, fantasztikusak vagytok!  A legszebb tizenkettőt szerkesztőségünk zsűrije választotta ki, amelyre egy héten keresztül lehetett szavazni olvasóinknak.

A legtöbb voksot Nagy Gézáné, cigándi olvasónk kapta, így ő lett a verseny győztese. Nyereménye egy 20 ezer forint értékű OBI utalvány.

Szívből gratulálunk Nagy Gézáné!

A nyertessel telefonon beszélgettünk.

Köszönöm szépen a lehetőséget és a szavazóknak a sok voksot. Bár nincs nagy kertünk, de olyannyira szeretem a virágokat, hogy ma már a konyhakerti növények közé is kerülnek kerti virágok. Az évek során sok szépséget halmoztam fel, a tulipántól kezdve a rózsáig, sok-sok színes sziget van a kertemben.

Nagy Gézánénak nem ez az első díja. 2014-ben egy helyi szervezésű versenyen, a “legszebb porta” díjat is ő nyerte.

Bízunk benne, hogy nem csupán a versenyben részvevőknek volt izgalmas az elmúlt hónap, hanem mindazoknak, akik megcsodálhatták a versenyre beérkezett legszebb kertek fotóit.

Köszönjük azoknak a kerttulajdonosoknak is, akik most talán díjat nem nyertek, de elismerést méltán. További szép tavaszt és jó kertészkedést kívánunk!

Kapcsolódó
A legszebb tavaszi virágoskert - SZAVAZÁS
Szavazz, hogy eldőljön melyik a legszebb tavaszi virágoskert!
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik