Kertünk-Portánk

Mókuskerék helyett végtelen nyugalmat kínálnak a Tisza-tó páratlan luxusotthonai

Ingatlanpáholy
Ingatlanpáholy
A Tisza-tó környékének egyik legdinamikusabban fejlődő részén, Abádszalókon épül a Weekend Home lakópark, ahol hamarosan tíz luxusingatlan talál tulajdonosra. A víz közeli házak felszereltségükben egyedülállóak, a természethez közeli elhelyezkedésük pedig lehetővé teszi, hogy birtokosaik elvonuljanak a világ elől. Az állandó lakhatásra is alkalmas modern és energiatakarékos ingatlanok előértékesítése kedvező áron kezdődött meg, magánszemélyek és cégek számára egyaránt jó befektetés is lehet.

Abádszalók vezetése az elmúlt években a Tisza-tó élményközpontjaként pozícionálta a várost, és nem alaptalanul.  A település a mozgalmas vízparti üdülésekről, vízi sportokról és a gyönyörű környezetéről híres, ahol a közelmúltban rengeteg fejlesztés és újítás volt úgy, hogy közben a strand is megőrizte nosztalgikus hangulatát. De Abádszalók és Kisköre határán található a Hallépcső, amely Közép-Európa legnagyobb ökológiai folyosója.

A Tisza-tó egyik ékkövében, az Abád Yacht Klubtól mindössze néhány száz méterre, csendes, biztonságos mellékutcában épül a 10 házas Weekend Home lakópark, amely összkomforttal, és saját kerttel várja új lakóit. Csányi Kálmán, az Ingatlanpáholy ingatlanszakértője elmondta, az ingatlanokban minden adott lesz a teljes körű kikapcsolódáshoz, felszereltségükben pedig a luxus színvonalat fogják képviselni az épületek.

Ingatlanpáholy

Az Ytong téglából épült házakban minden távvezérléssel működik, így akár a telefonról is elindítható lesz a padlófűtés vagy a hűtő-fűtő klímát. Az energiahatékony otthonokban a legforróbb hőségben és a legnagyobb zimankóban is alacsony a rezsiköltség. A számos referenciával rendelkező kivitelező úgy minimalizálja a rezsiköltséget, hogy a villanyszámla helyett az itt élők inkább az életre szóló kalandokra költhessenek, akár közvetlenül a Tisza-tó partjainál, amelynek varázsereje másodpercek alatt elűzi a hajtós hétköznapok stresszét, a közelben lévő gasztro turisztikai célpontok, szórakozási és sportolási lehetőségek pedig segítenek élményekkel feltölteni a lelket

– mutatott rá.

A kerékpárút mindössze 100 méterre kanyarog a lakópark helyszínétől, így a biciklizés szerelmesei bármikor körbe is tekerhetik a Tisza-tavat.

Mint mondta, a Weekend Home lakópark kiváló választás lehet mindazok számára, akiknek régi vágya egy úszóház, de sokallják az építési költséget és az éves bérleti díjat, illetve aggasztja őket a bérléssel kapcsolatos kiszámíthatatlanság. Ehelyett beköltözhetnek egy kulcsrakész luxusingatlanba, ami most még személyre is szabható.

Ingatlanpáholy

A teljesség igénye nélkül extraként választható a konyhabútor belsőépítészeti tervek alapján, a garázs vagy emeleti terasz beépítése a nagyobb lakótér érdekében és a kertépítés egyaránt. A házak üzemeltetésére emellett igény szerint gondnokot, karbantartót és kertészt is tudnak biztosítani.

Csányi Kálmán közölte, az Abászalóki Lakópark házai céges vásárlóknak is kecsegtető lehetőségnek számítanak az ingatlanok 27 százalékos áfája miatt, ami visszaigényelhető.

A vállalatok a vételár teljes egészét, illetve az ingatlannal kapcsolatos későbbi kiadásokat egyaránt elszámolhatják költségként. A beruházás mellett szól továbbá, hogy a kétszintes, saját kerttel és garázzsal rendelkező lakópark néhány száz méterre található a vízparttól és a Yacht kikötőtől, ezáltal ideális helyszínt biztosít kisebb csapatépítőknek is. Arról nem is beszélve, hogy a mókuskerék helyett végtelen nyugalmat kínálhat a vállalkozóknak, akik maguk mögött hagyhatják a sok munkával járó stresszt

– fogalmazott az Ingatlanpáholy ingatlanszakértője.

Jelenleg a tereprendezés zajlik a Weekend Home lakópark építési területén, de az érdeklődők már most körbejárhatják a területet és ismerkedhetnek a környezettel. A luxusházakat a tervek szerint szeptember végén kezdik el építeni és jövő május végén várható az átadás, így 2024 nyarát már ott is tölthetik az új tulajdonosok.

Csányi Kálmán arról is tájékoztatott: elkezdődött az ingatlanok előértékesítése, így most rendkívül kedvező áron lehet lekötni az ingatlanokat.

További információkat ide kattintva találsz.

Galéria
Ingatlanpáholy

Az Ingatlanpáholyról

Az Ingatlanpáholy ingatlanértékesítés terén elhivatott, profi és maximalista szakemberek csoportja. A céget azért hívták életre, mert szeretnék megmutatni, hogy az ingatlanközvetítői szakmát a megszokottnál sokkal magasabb színvonalon, etikusan, valódi hozzáértéssel is lehet és kell művelni. Tisztában vannak vele, hogy a hozzájuk forduló emberek életének egyik legfontosabb döntéséről van szó, ennek felelősségét minden egyes ügyletnél teljes mértékben átérzik és ennek megfelelően járnak el – a megtisztelő bizalmat minőségi munkavégzéssel honorálják.

Szponzorált tartalom

A cikk az Ingatlanpáholy Kft. támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik