Lábmérethez igazítják a vevői kedvezményt április elsején – Minél nagyobb, annál több!

Fontos kritérium, hogy másik vásárlónak lábat bérbe adni tilos.
Kapcsolódó cikkek

Bolondok napja ide vagy oda, ez nem vicc. Az Oázis Kertészet ugyanis igazán kreatív akciót hirdetett április 1-jére: ezen a napon a kedves vásárló üzleteikben minden növény árából annyi % kedvezményt kap, amekkora a lába!

46-os méret, 46 % kedvezmény

Azt nem nehéz kitalálni, hogy a nagy lábméretűek lesznek a nyerők. 46-os mérettel például majdnem dupla mennyiségű növényt vehetnek meg kertjeikbe, mint normál áron. Persze a 38-as lábméretűek sem panaszkodhatnak majd, mert 38 % kedvezmény is rendkívülinek számít. Ráadásul elérkezett a tavaszi kerti munkák kezdete, új növényekre alighanem mindenütt szükség lehet.

Lábmérő a bejáratnál

Ritka pillanat lesz, amikor a vásárló az üzletbe belépéskor a lábmérő lapon megméri lábát, majd a lábméretének megfelelő kártyát kap, melyet a pénztárnál, a számlázás megkezdése előtt kell átadni az üzlet munkatársának. A kedvezményt a kártya alapján a pénztáros munkatárs határozza meg, és ennek megfelelően számláz. Fontos, hogy a pénzt annak a vásárlónak kell kifizetni, aki a lábát megmérte.

Fotó: oazis.hu

Eltérő lábméret esetén átlagolnak

A lábakat egyébként 36-38-40-42-44-46-os méretben “rögzítik”.  A jobb és bal láb eltérő mérete esetén a lábak méretét átlagolják. A kerekes székkel közlekedő vevők automatikusan a maximális (46 %-os) kedvezményt kapják meg.

Mint a felhívásban olvasható: lábat bérbe adni tilos, azaz senki nem ajánlhatja fel másik vásárlónak, hogy újra megméretteti lábát. Csak a megjelent vásárló lábát lehet megmérni, azaz nem elfogadható az, ha valakinek van otthon egy nagy lábú rokona, ismerőse.

Címfotó: imgur.com