Mozaik

Tüneményes kabinház az erdő ölelésében

Amilyen kicsi, népszerűségében legalább olyan nagy.

Monterey Bay, Kalifornia egyik legszebb tája rejti magában ezt a tüneményes kabinházat, melyben a pihenni vágyók szinte egymásnak adják a kilincset. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy az előző esztendőben mindössze 3 éjszakán keresztül állt üresen, az év többi napján vendégek élvezték az erdő zúgását, a kolibrik énekét és a környék természeti kincseit.

kabin6

Kitty Mrache és férje, Michael olyan mini házikót álmodtak meg évekkel ezelőtt az erdő közepére, ami garantáltan elnyerheti a turisták tetszését. Jól döntöttek. A világ sok országából érkezett vendégek fordultak meg a házikóban, mely közel fekszik a tengerhez, a népszerű tengeri akváriumhoz, mégis a nyugalom szigete az erdő belsejében.

kabin4

kabin5

A hangulatos, félig rusztikus kabinban három fő kényelmesen elfér. Az ötszög alakú földszinten egy kanapén, a tetőtérben egy dupla ágyon aludhatnak a vendégek. A felső szint részben üvegezett kupolájából bámulatos kilátás nyílik a csillagos éjszakai égboltra.

kabin10

A földszinten miniatűr konyha, kis étkező, fürdőszoba és egy zuhanyzó biztosítja a teljes kényelmet. A kabinházból szabadtéri terasz nyílik az árnyat adó tölgyfák felé, ahol egész évben élvezhető a madarak éneke.

kabin8

Aki esetleg kipróbálná és eltöltene itt néhány napot, annak idejében kell terveznie, mert a várakozási lista több hónapos, éppen a kabinház népszerűségének köszönhetően.

Via Inhabitat

Olvasói sztorik