Mozaik

Szinte biztos, hogy megtaláltuk a világ legszebb kutyáját

Nemrégiben beszámoltunk a világ legszebb cicájáról, előtt a valaha látott legszebb lóról is mutattunk fotókat, most pedig ugyanez következik, a kutyák mezőnyében.

Tea egy ötéves afgán agár az ausztráliai Sydney-ből, aki dús és csillogó szőrzetével viharként söpört végig az interneten.

Mindig azt gondoltuk, sokkal szebb annál, hogy otthon tartsuk. A hétvégi séták alkalmával is mindig volt közönsége. Úgy tesz, mint akinek nincs szüksége figyelemre, de természetesen imádja, mint minden szupermodell

– mondta a The Daily Telegraph-nak a büszke gazda, Luke Kavanagh.

Miután az egyik nyáron készült képe elterjedt a közösségi médiában, Tea-t felkérték, hogy legyen a szóvivője a Harriott & Hound kutyaparfüm (igen, létezik ilyen) nagykövete.

Az American Kennel Club beszámolója szerint hosszú, finom szőrzete nem csupán a show része, az afgán agarakat ugyanis ez védte meg a zord időjárási körülményektől Afganisztánban, ahol eredetileg tenyésztették őket.

Miután Tea visszavonult a kutyakiállításokon való részvételtől, Kavanagh úgy döntött, fodrászhoz viszi.

Kevesebb a munkánk vele, neki pedig sokkal több a szabadideje. Nagyon élvezi a nyugdíjas kort, de még mindig egy királynő

– fogalmazott a gazdi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik