Mozaik

A világ legszebb helyeit fotózhatod álmaid munkahelyén

Utazási elvárások a valósággal szemben – vicces fotósorozat

Az álommelók igenis léteznek. Van, hogy kétszáz kisgidához keresnek dédelgetőt, hogy cuki pingvinfotókra vadászva kereshetjük meg a kenyérre valót, hogy saját hajót és álomhajót adnak a Balaton álomfizetés mellé, és mint a mostani példa mutatja, előfordul az is, hogy a világot körbejárva fotózással tömhetjük ki a pénztárcánkat.

A közösségi médiában több mint 12 millió követővel rendelkező Beautiful Destinations kreatív ügynökség ugyanis története során először várja bárki jelentkezését a napokban megjelent állásajánlatra, melynek lényege, hogy a bolygó legcsodálatosabb helyeit kell megörökíteni.

Kelj fel hajnali 3 óra 30 perckor a gazellák között, hogy elkapd a sivatagi napfelkeltét Dubajban, mielőtt a Görögország partjain magasodó Santorini szikláira utaznál

– áll a hirdetésben.

Mint írják, szenvedélyes felfedezőket keresnek, akiknek van szemük a videózáshoz és fotózáshoz.

Világutazásod során helikopterből kihajolva fényképezheted le madártávlatból Hong Kongot, úszhatsz cetcápákkal a Fülöp-szigeteken, hogy életre keltsd történeteidet az ügyfelek számára.

A befutó pályázó versenyképes fizetést és egészségügyi ellátást kap. Jelentkezni pedig minimális angoltudással is tudsz erre a linkre kattintva november 30-ig.

(Forbes)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik