Mozaik
Navacerrada, 2016. november 6.
Fiatalok hógolyóznak a friss hóval borított domboldalon a Madrid tartományban fekvõ Navacerrádában 2016. november 6-án. (MTI/EPA/Pablo Martin)

Van, ahol már hógolyóznak

Az első hó a gyerekeknek nagy örömet jelent.
Korábban a témában:

Hazánkban meglehetősen korán, 2016. október 6-án a Kékesen esett le a közelgő tél első hava. Arról is írtunk, hogy október 13-án bokáig érő hó esett a Hargitán. November 4-én reggel a Pilisben, a Börzsönyben, és a főváros egyes részein is szállingózott a hó, azóta azonban csak az eső esett.

Navacerrada, 2016. november 6.
Gyerekek szánkóznak a friss hóval borított domboldalon a Madrid tartományban fekvõ Navacerrádában 2016. november 6-án. (MTI/EPA/Pablo Martin)
Fotó: MTI/EPA/Pablo Martin

Nem így Spanyolországban, ahol felvételeink szerint a hét végén több helyen is havazott. A Madrid tartományban fekvő Navacerráda dombjain a gyerekek nagy örömmel szánkóztak és hógolyóztak.

Az észak-spanyolországi Navarra tartomány fővárosa, Pamplona közelében a friss hóval borított táj a tél közeledtét jelzi. Előrejelzések szerint jövő héten Magyarország magasabb pontjain előfordulhat havazás.

Pamplona, 2016. november 6.
Friss hóval borított táj az észak-spanyolországi Navarra tartomány fõvárosa, Pamplona közelében 2016. november 6-án. (MTI/EPA/Jesus Diges)
Fotó: MTI/EPA/Jesus Diges

Címfotó: MTI/EPA/Pablo Martin

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.