Mozaik

Csak nézed az ikercicákat és elolvad a szíved

Írtunk már a világ leggyönyörűbb macskájáról, Zoéról, aki a bundáján hordja a szívét és most sikerült rátalálnunk a legédesebb ikercicákra is.

Iriss és Abyss negyvenezer követőt tudhatnak magáénak az Instagramon, főként elbűvölő tekintetüknek köszönhetően.

A két nővér egyaránt heterokrómiával született, ami egy szemet érintő elváltozás, melynek jellemzője a különböző színű írisz ugyanazon egyed esetében.

Bár sokan azt hiszik, hogy ez egy faj jellemzője, valójában az anyatermészet csodája, aminek esélye egy az egymillióhoz, vagy még annál is kevesebb.

Szerencsére a gazdijuk van annyira kedves, hogy a közösségi oldalukon eláraszt minket a jobbnál jobb felvételekkel róluk.

Many people confuse us with angoras, turkish van and other breeds. But we have to disappoint you. There's such a term "metis" or "crossbred". And this is a miracle of Мother nature, that we are to blond twin sisters with heterochromia. Our mother is white cat, and father is black and white cat. All the pure breeds are the results of generic selection. But the fact, that we have no distinct breed, and got all these fantastic features is truly amazing! Such a chance is one in a million! And we feel so blessed, that we've got that chance! Meow😽🐾😽 ——————————————– #catloversclub #cutepetclub #cats_of_world #bestmeow #instacatsrussia #инстаграмзверят #фотопетшопру #meow_beauties #Showmeyourkittiez #ilovemycat #instagramcats #we_love_cats #catsoftheday #lovecats #heterochromia #catsofinstagram #7catdays #bestcats_oftheworld #great_captures_cats #thedailykitten #instacat_meows #awesomecatfacts #excellent_kittens #cat_features #excellent_cats #catsofworld #kotomania #meowvswoof #catsliker #bestmeow

Iriss&Abyss (@sis.twins) által megosztott bejegyzés, 2016. Máj 15., 06:30 PDT

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik