Mozaik

Az élet megható pillanata, mikor a tehén és borja újra egymásra talál

Vannak dolgok, amiket még nem tud bizonyítani az egzakt tudomány, mégis létezik. Az állatok érzelmeinek léte is ez a kategória.

Az alábbi videón látható történet Karmáról, a tehénről és borjáról szól.  Karmát és néhány sorstársát egy szörnyű helyről mentették ki jóakarójuk, és saját tanyájukra vitték. Karma egész éjszaka “sírt”, amit új gazdái annak tudtak be, hogy talán nagyon új még neki a hely vagy hiányoznak az előző helyen lévő társai.  Úgy gondolták, hogy majd idővel megnyugszik. Karma viszont nem hagyta abba a bőgést, és reggel már aggódva nézték, hogy mi lehet a baj. Akkor vették észre, hogy a tehén tőgyéből csöpög a tej, tehát borja van.

Jay, a gazda azonnal hívta a gazdaságot, ahonnan Karmát hozták, és a borjúról érdeklődött. Kiderült, hogy már eladták egy vágóhídnak. Jay azonnal autóba ült, és még éppen időben érkezett. A borjút autójába tette és szinte száguldott hazafelé.

Amikor megérkezett, Karma meghallotta fia hangját a trailerben, és még nagyobb bőgésben tört ki. Aztán meglátták egymást… A történet további részét nehéz szavakba önteni, látni kell, és érdemes.

1 perc 20 másodperctől szívet melengető képsorok

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik