Mozaik

Erős Pistás szaloncukrot ajánl stresszoldásra az Univer

A csokoládé és a csípős paprika találkozása már tavaly is nagy sikert aratott.

2019 novemberében karácsonyi újdonságként limitált kiadású szaloncukrot dobott piacra az Univer. A csokoládé és a csípős paprika találkozása olyan sikert aratott, hogy azt pilanatok alatt elkapkodták az üzletekből.

Megrohamozták a boltokat az Erős Pistás szaloncukorért
Csaknem 3 ezer előrendelést vettek fel, mert olyan nagy sikere van.

A cég idén sem tétlenkedett, és a tavalyi tapasztalatokból okulva szinte az egész országban kínálja a pikáns ízvilágú édességet, melyet most egy játékkal is “megfejeltek”.

Tudjuk, hogy az év vége felé nehéz megőrizni a hidegvérünket: sok a munka, lázasan készülünk az ünnepekre, mindenre van idő, csak a nyugalomra nincs. Márpedig a feszültséget ilyenkor is ki kell engedni valahogy, például egy kis csokievéssel

– írják weboldalukon.

Az Univer és az egy.hu portál Rákóczi Feri műsorvezető segítségével december 6-ig kihívást indított azzal a céllal, hogy sokaknak segítsen a karácsonyi feszültség levezetésében – egy kicsit másképp.

Arra biztatják a szaloncukrukat fogyasztókat, hogy idén próbáljanak ki valami újat; ha idegesek, tegyenek rá még egy lapáttal, és kóstolják meg a Haragos Pista szaloncukrot!

Csípni fog, lehet, hogy meg is könnyezitek majd, de a változás garantáltan megérkezik: egy kóstolás után máshogy látjátok majd a világot

– fogalmaznak.

A kihívás részletei IDE KATTINTVA olvashatók.

Kiemelt kép: Facebook/Univer

Kihirdették az Év szaloncukra 2020 díj nyerteseit
Gluténmentes, laktózmentes, cukormentes, olcsó és zselés kategóriában is megválasztották a győztest.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik